Makaronid karulaugu, tomatite ja kodujuustukastmega

Praegu on karulauguaeg. Nautigem!

Pane makaronid tavapärasel moel keema. Minul olid spiraalid, aga on üsna ükskõik, mida kasutad. 

Haki pannile natukese õli sisse sibul või paar, lase hetkeks säriseda. Lisa kodujuust. Pigem natuke rohkem. Lisa hapukoor, kah pigem natuke rohkem. Maitsesta soola ja pipraga. Lase tasakesi keeda.  

Puhasta ja tükelda kirss- või ploomtomateid, tükelda kohe hulgi karulauku ja kui on, lisa peotäis rukolat. Paiguta see kõik ühte kaussi. 

Teise kaussi läheb kaste. Kolmandasse paar peotäit riivjuustu (kui on, siis parmesani, kui ei ole... siis seda, mida on). Makaronid muidugi neljandasse, eks ole. 

Sööjad tõstavad kõige alla makaronid, siis kastme, siis karulaugu ja tomatid, kõige peale pudistavad juustu. Saab hea. 

Algne idee sisaldas endas nii laugu kui tomatite närtsitamist kastme sees, aga kuna Mees ei söö tükis tomatit soojana ja meil terve pere eelistab karulauku keetmata kujul... siis sai selline salatilähedane asi. Teie tehke, kuidas ise tahate. 


Comments

Popular posts from this blog

Kuidas see ikkagi võimalik on

Mis elu sees praegu on

Niisama. Lahja lehma aastast ja muust ka.